Sastanak načelnika Školske uprave sa direktorima škola Grada Kruševca

U CSU Kruševac 16.04.2013. god. održan je sastanak načelnika Školske uprave, g-dina Milana Đokića, sa direktorima osnovnih i srednjih škola Grada Kruševca.

Povod ovog sastanka bilo je razmatranje mera i aktivnosti za organizacijiu centralne svečanosti proslave dana Vojske Srbije-Kruševac 2013. i učešće učenika kruševačkih škola na ovoj svečanosti.


su

Tim povodom ovom sastanku su prisustvovali i predstavnici VS puk. Siniša Kresović, gen. major Jondić Č. Vojin-komandant svečanosti, zamenik gradonačelnika za drustvene delatnosti Slobodanka Miladinović, načelnik od. za opšte i up. poslove Dušan Todorović, zamenik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Petrović.

Jedna od tema ovog sastanka je bila i preporuka školama sa teritorije Grada Kruševca da akreditovane programe i stručne skupove organizuju u saradnji sa CSU Kruševac, jer je Centar kao ustanova koju je lokalna samouprava osnovala za ove potrebe pravo mesto za iskazivanje potreba i želja škola i nastavnika za stručnim usavršavanjem, i da je Centar uvek spreman da podrži sve inicijative škola koje su u funkciji unapredjenja njihovog rada.

Dodatne informacije