Održana radionica radnog tima i radne grupe koje učestvuju na Projektu energetske efikasnosti i upravlјanja energijom u opštinama u Srbiji (MEEMP)

U prostorijama Centra za stručno usavršavanje 14.11.2018. godine održana je radionica radnog tima i radne grupe koje učestvuju na Projektu energetske efikasnosti i upravlјanja energijom u opštinama u Srbiji (MEEMP).

DSCN1722

Projekat energetske efikasnosti i upravlјanja energijom u opštinama u Srbiji ima za cilј da dodelom nepovratnih sredstava za rekonstrukciju odabranih javnih zgrada poveća energetsku efikasnost u javnim objektima jedinice javne lokalne samouprave, da doprinese jačanju sistema energetskog menadžmenta u opštinama, kroz međunarodno priznatu Evropsku nagradu za energiju i njene metode, kao i da doprinese povećanju institucionalnih i stručnih kapaciteta relevantnih nosilaca interesa na nacionalnom i lokalnom nivou.

Planirana je energetska sanacija OŠ „Jovan Popović“, OŠ „Branko Radičević“ – objekti u Bivolјu i Dedini, OŠ „Stanislav Binički“ u Jasici, OŠ Žabare, vrtić „Pčelica“.

Teme radionica:

  • Rezultati inicijalnog energetskog pogleda, prezentacija,
  • Definisanje cilјeva i projektnih ideja,
  • Predstavlјanje cilјeva i projektnih ideja

Radionicu su realizovali konsultanti na projektu: Caroline Huwilwr, nina Dausch, Bora Obradović i Slađana Jevremović.

Dodatne informacije