Održan Sastanak direktora Mreže RC/CSU Srbije

U Centru za stručno usavršvanje Kruševac 02.11.2018. godine održan je Sastanak direktora Mreže RC/CSU Srbije. Glavna tema sastanka bila je vezana za organizaciju predstojeće Konferencije u Vrnjačkoj Banji, pod nazivom: "Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije" koja je planirana da se održi od 13 do 15.11.2018. godine. Konferecija je nedavno akreditovana, te je ova prilika iskorištena da se dogovore preostale aktivnosti i bliže definišu uloge kako bi cela organizacija bila podignuta na visok profesionalni nivo.

DSCN1644

Direktori, sekretari kao i svi ostali profili nastavnika i vaspitača imaće priliku da se u tri dana neposredno informišu od brojnih predavača, predstavnika državnih institucija, fakulteta, škola i Centara za profesionalni razvoj o aktuelnom trenutku u obrazovnom sistemu države.

Druga tema sastanka bila je vezana za protekli 63. po redu Sajam knjiga na kome su na štandu Centra za promociju nauke Naučni klubovi iz cele Srbije, u okviru predavanja i radionica imali promociju svoje delatnosti. Brojnim posetiocima sajma predstavljeni su akreditovani programi stalnog stručnog usavršavanja Centara, koje je odobrio Zavod za unaređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Na kraju, svim Centrima su dodeljene Zahvalnice za doprinos u unapređivanju profesinalnog razvoja zaposlenih u obrazovno - vaspitnim ustanovama u Republici Srbiji.

DSCN1654

U radu Sastanka su učestvovali direktori Centara: Nenad Stanojević, Kruševac, Zorica Nikolić, Kragujevac, Gorica Stanojević, Čačak, Milena Vičević, Užice, Hajrudin Hajrović, Novi Pazar, Dejan Tomić, Knjaževac, Danijela Marković, Niš i Emina Jovanović, Leskovac.

Sastankom je predsedavala Zorica Nikolić, Predsednik Upravnog odbora Mreže RC/CSU Srbije.

Dodatne informacije