U Kanjiži odražana Radionica za stručne saradnike Mreže RC i CSU Srbija

U okviru redovnih sastanaka i edukacije stručnih saradnika sa konsultantima u okviru PDP Projekata u Centru za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Kanjiza od 10-12.10.2012. odražana je Radionica za stručne saradnike Mreže RC i CSU Srbija.


DSCF1102 

Na Radionici su iz CSU Kruševac učestvovali Slobodan Čolovic i Irena Terzić, predstavnici ZUOVa: Olivera Todorović, Mirjana Trkulja i Branka Šegrt kao i konsultanti Raisa Venalainen i Hugo Sager.

Centralne teme ove Radionice su bile: Evaluacija ralizovanih radionica u RC i CSU za podrsku implementaciji inkluzivnog obrazovanja, kao i prezentacije realizovanih razvojnih aktivnosti u oblasti stručnog usavršavanja.

DSCF1077          DSCF1156

CSU Kruševac je predstavio realizovanu Inkluzivnu radionicu: "Inkluzivne radne kutije i dobra praksa" sa produktima radionice i planovima o narednim koracima, kao i rezulatate istrazivanja CSU Krusevca i Društva pedagoga i psihologa rasinskog okruga na temu: "Da li smo na pravom putu stučnog usavršavanja?" sa ciljem korišćenja rezultata za unapređenje rada Centra i stručnog usavršavanja uopste.

U narednom periodu u planu su aktivnosti na formiranju Radne grupe saradnika Mreže RC i CSU Srbije, sa konkretnim zadacima.

Naredni sastanak planiran je za novembar mesec u CSU Kragujevac.

Dodatne informacije